Mam przyjemność poinformować orbitalową brać, iż przygotowania do Tornado ver.8.0 ruszyły pełną parą.
Zapraszam do częstego odwiedzania naszej strony, na której już teraz dowiecie się m. in. terminu i miejsca w którym organizowany jest najlepszy konwent post-apo w Polsce!
Hej, łubudubu, niech żyje prezes. Postawcie nam ukryte forum dla Posterunku!!!!!!
_________________ Podpisano
Najbielszy Spośród Białych Ludzi, Aryjska Gwiazda Wrocławia, hauptmann von Dibblerovitz, z zamiłowania kolekcjoner puszek z cyklonem B.
Ja tak tylko coś napisalem, żeby post Drozdka nie pozostawal samotny. Jakos nie wypada. Nie chcialem poganiać, a to przyszlo mi najszybciej do glowy...
Najbielszy Spośród Białych Ludzi, Aryjska Gwiazda Wrocławia, hauptmann von Dibblerovitz, z zamiłowania kolekcjoner puszek z cyklonem B.
Nieeee :P Starczy, że z prawdziwą dyskusją przeniesiemy się na forum Tornado, tutaj tylko Drozdek będzie aktualizowal informacje w pierwszym poście. Tyle :)
Przypominam, że niedługo pełną parą ruszają przygotowania do terenówki T8.
Jeśli chcesz mieć na nią wpływ, chcesz zgłosić frakcję lub doradzić gdzie powinna się rozgrywać - zapraszam na forum Tornado. :)
Chciałem poinformować, że rusza (wciąż nieoficjalnie, ale już coś) nabór do frakcji na T8. Więcej info znajdziecie w temacie Terenówka T8 - postaci graczy na naszym forum.
Aby móc z niego w pełni korzystać należy się zarejestrować (kilka kliknięć).
Zachęcam również do częstego odwiedzania naszej strony ponieważ pojawia się na niej coraz to więcej aktualizacji i zajawek. :)
Jakoś ten nasz Tornadowy wątek uciekł sobie na dół...
Chciałem tylko ogłosić, że na forum Tornado pojawiły się nowe, warte obejrzenia tematy:
- Bounty: czyli jak zdobyć XP i kapsle jeszcze przed Tornado
- Lokalni Mutanci: czyli pomysł dla wszystkich, którzy nie mogą zdecydować się jaką zagrać postacią
- Terenówka T8 - Wysokie Stawki: czyli zajawka do terenówki
- Ogłoszono nabór do NPCów!
To tylko część tego, co znajdziecie na forum. A na stronie już niedługo kolejne aktualki!