Ogłoszenie 

UWAGA - Pojawiły się zmiany w organizacji struktury forum. Więcej informacji znajdziecie w tym temacie.

UWAGA - To jest testowa wersja nowego forum. Jeżeli zauważysz jakieś nieprawidłowości daj znać w tym temacie.

Poprzedni temat :: Następny temat
Chat
Autor Wiadomość
Necron 

Wysłany: 2010-02-05, 11:28   Chat

Nie bylo mnie chyba 5 lat przychodze i nie ma czata co do ...

Gdzie jest golem (on był bodajże na rpg na polczacie) no ale jakiś bot zawsze był żeby sobie pokulać kostką pobić się z nim lub powyzywać jak nikogo nie było.

Gdzie są jakieś sesje online bo na zywo to ciężko pograć a żona mnie by za szmaty z chaty wyrzuciła jakbym takie coś jej organizował zamiast się potomkiem zajmować. :P a tak wieczorami to gdzieś pocichu pod schodami na laptopie. ;)

pomocy...

Driden Wornegon 

Wysłany: 2010-02-08, 02:15   

Jest chętny, można coś reaktywować, choćby Arenę, którą prowadziłem. A tak zapomniałem, że ten chat w ogóle działa.
"Istnieje takie słowo w nowomowie - rzekł Syme - którego pewnie jeszcze nie znasz: kwakmowa, czyli mówienie podobne do kwakania kaczki. Jest to jedno z tych ciekawych słów, które mają dwa przeciwstawne znaczenia. W odniesieniu do wroga stanowi obelgę; w odniesieniu do kogoś, z kim się zgadzasz, komplement." Rok 1984, George Orwell

Necron 

Wysłany: 2010-02-08, 23:13   

trzeba by ogarnac jakis stabilny serwer pod czata albo ustawic go np na polczacie jak to było dawniej (mozna by przejąć czat rpg)

zmusić ludzi żeby tam siedzieli troche no i później jakiś bot

TomakonInc 

Wysłany: 2010-02-09, 14:53   

@Necron

http://forum.elx.pl/viewt...a2d0da4b#105775

Zapraszam - czatem się nie przejmuj, mam do tego sprytny program - łączy czacik, kości, mapy i cholera wie co jeszcze w jednym opakowaniu i za darmo - maptool na rptools.net.

Necron 

Wysłany: 2010-02-10, 08:36   

obecnie troche bedzie ciezko z graniem wieczorami a w pracy co najwyzej na forum sobie wejde na moment ;p
a czat przydalby sie chociaż żeby pogadać a nei tylko do grania ;)

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu