Nie bylo mnie chyba 5 lat przychodze i nie ma czata co do ...
Gdzie jest golem (on był bodajże na rpg na polczacie) no ale jakiś bot zawsze był żeby sobie pokulać kostką pobić się z nim lub powyzywać jak nikogo nie było.
Gdzie są jakieś sesje online bo na zywo to ciężko pograć a żona mnie by za szmaty z chaty wyrzuciła jakbym takie coś jej organizował zamiast się potomkiem zajmować. :P a tak wieczorami to gdzieś pocichu pod schodami na laptopie. ;)
Jest chętny, można coś reaktywować, choćby Arenę, którą prowadziłem. A tak zapomniałem, że ten chat w ogóle działa.
_________________ "Istnieje takie słowo w nowomowie - rzekł Syme - którego pewnie jeszcze nie znasz: kwakmowa, czyli mówienie podobne do kwakania kaczki. Jest to jedno z tych ciekawych słów, które mają dwa przeciwstawne znaczenia. W odniesieniu do wroga stanowi obelgę; w odniesieniu do kogoś, z kim się zgadzasz, komplement." Rok 1984, George Orwell
Zapraszam - czatem się nie przejmuj, mam do tego sprytny program - łączy czacik, kości, mapy i cholera wie co jeszcze w jednym opakowaniu i za darmo - maptool na rptools.net.
obecnie troche bedzie ciezko z graniem wieczorami a w pracy co najwyzej na forum sobie wejde na moment ;p
a czat przydalby sie chociaż żeby pogadać a nei tylko do grania ;)