Ogłoszenie 

UWAGA - Pojawiły się zmiany w organizacji struktury forum. Więcej informacji znajdziecie w tym temacie.

UWAGA - To jest testowa wersja nowego forum. Jeżeli zauważysz jakieś nieprawidłowości daj znać w tym temacie.

Poprzedni temat :: Następny temat
Forgotten Realms
Autor Wiadomość
Gontyx 

Wysłany: 2007-05-24, 20:27   Forgotten Realms

pilnie potrzebuje informacji na temat FIZYCZNEGO wyglądy Skullportu, czy ktoś mógłby mi ich udzielić???

AraminCzarny 

Wysłany: 2009-05-02, 18:46   

Temat nazywa się FR więc uznam, że dotyczy settingu ogólnie, nie samego skullportu.

Ja wyjaśniam czemu piszę tutaj a nie przywitam się po tak długiej rozłące... oj, gdzie moje maniery :-P ! Wasz najgłupszy Czarownik kłania się uniżenie.

Prowadzę sesję na Abaszu, sesja ta rozgrywa się właśnie w Krainach (odpowiednio zmodyfikowanych). Sam mam jakiś antytalent do googlowania a informacje, jakie znalazłem są dla mnie zbyt wąskie. I tu chciałbym wysunąć prośbę o dzielenie się własną wiedzą, ciekawostkami i pdfami oscylującymi w rejonie Północy Wybrzeża Mieczy i Srebrnych Marchii.

Szalas 

Wysłany: 2009-05-02, 22:04   

Mój kolega ma zamiar otworzyć kolejne swoje dzieło tym razem nigdzie indziej jak właśnie w Forgoten realms... jest to jego 2 czy 3 podejście. ma zamiar zrobić tym razem to dobrze i bez półrocznych postojów... szkoda że mało wiem o tym uniwersum... pomocnym byłbym wtedy bardziej...

Co poradzę że Warhammer rules?

A tak po za tym... Cześć i Chwała czarodzieju... nie ważne jaki...

Odpowiedz do tematu