Temat nazywa się FR więc uznam, że dotyczy settingu ogólnie, nie samego skullportu.
Ja wyjaśniam czemu piszę tutaj a nie przywitam się po tak długiej rozłące... oj, gdzie moje maniery ! Wasz najgłupszy Czarownik kłania się uniżenie.
Prowadzę sesję na Abaszu, sesja ta rozgrywa się właśnie w Krainach (odpowiednio zmodyfikowanych). Sam mam jakiś antytalent do googlowania a informacje, jakie znalazłem są dla mnie zbyt wąskie. I tu chciałbym wysunąć prośbę o dzielenie się własną wiedzą, ciekawostkami i pdfami oscylującymi w rejonie Północy Wybrzeża Mieczy i Srebrnych Marchii.
_________________ Pozdrawiam Aramin Władca Zaklinaczy.
Niech Boccob jest z wami
Mój kolega ma zamiar otworzyć kolejne swoje dzieło tym razem nigdzie indziej jak właśnie w Forgoten realms... jest to jego 2 czy 3 podejście. ma zamiar zrobić tym razem to dobrze i bez półrocznych postojów... szkoda że mało wiem o tym uniwersum... pomocnym byłbym wtedy bardziej...
Co poradzę że Warhammer rules?
A tak po za tym... Cześć i Chwała czarodzieju... nie ważne jaki...
_________________ Mrok tego co było,\r\nCieniem tego co będzie.